"Laddar" jätte-inlägg

Nån gång under denna veckan ska jag skriva ett långt inlägg om min "tennis-historia". Från när jag började för 4 år sen - till nu. När jag ser tillbaka ser jag en STOR förändring på hur jag spelar. Men mer om detta kommer under veckan. Jag är inte säker på att jag bloggar mer idag, kanske slänger upp nåt inlägg ikväll, vem vet?


Aeroseum

Tjenare.. Kom nyss hem från Aeroseum, det var faktiskt roligare än vad jag trodde. Hade 0 förväntningar när jag åkte, tänkte att man typ bara gick och kolla på massa gamla flygplan. Det var mer än så. Skulle kunna säga att det var nästan lite som Universeum, fast lite mindre kanske. Man kunde prova att sitta i planen, flyga en simulator, köpa saker & fika, gå på guidad tur, samt myckeeet mer. Alla som bor i Göteborg borde verkligen åka dit, lärde mig även en hel del. Det fanns typ en avdelning med skidor, styltor, hinderbana och sånt kul också. | Just nu ligger jag i soffan och slappar. Gör absolut NADA. Får se om jag hittar på nåt snart. See ya!


Godmorgon

Idag ska vi nog åka till Aeroseum (stav.). Det är typ ett museum med flygplan eller nåt... Jag tycker det känns lite sådär, jag har aldrig varit intresserad av motorer och flygplan. Men för Fredrik blir det nog kul! Ska gö iordning mig nu, hörs sen!


Diggar denna asså


Bilderna från Tyskland

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Ledsen att de inte kom tidigare, har inte riktigt haft tid, och ork..
 
 
 
 
 
 
 
 

Chill

Hej på er! Har inte gjort så mycket sen förra inlägget, bara varit och handlat det jag skrev om. Just nu ligger jag i sängen och smsar. Gött att bara chilla! Jag och pappa ska snart fixa min spegel, hörs!


Godmorgoon

Ledsen att förra inlägget dampa, mobilen ville inte ladda upp inlägget först! Men iallafall, om en stund ska jag, mamma & pappa iväg till Ikea och handla lite saker. Bl. a nån slags sak till min spegel som vi ska sätta upp i mitt rum. Bloggar nog mer sen!


New in - Borås

Detta köpte jag, allt är från Åhaga!

Ledsen för sämst bild!


Bakat

Idag har jag och mamma bakat havreflarn, det är seriöst VÄRLDENS godaste sorts kakor. Inte såna man köper i affären, utan hembakade. Mamma gjorde alltid sånna till mig när jag var liten, för det var nästan det ända jag åt då. Älskar dom fortfarande lika mycket. Men nu ska jag upp och rensa ut gamla saker i mitt rum, sen ska jag ut och jogga med pappa! Höörs!


Godmorgon

Vet att jag inte är bra på rubriker... Anyway, vaknade nyss. Har precis ätit frukost och gjort i ordning mig. Idag ska jag göra ABSOLUT INGENTING. Eller nåt ska jag ju göra, men inget speciellt lixom. Det är inte jättebra väder heller, trist. Kanske går ut och fotar lite om det inte börjar regna. Jag ska iallafall visa bilder på det jag köpte i Borås! Hörs!


Dagen

Imorse var vi och tränade. Sen hem och städa. Ungefär det jag gjort.. Kollade nyss klart på Sverige - Danmark i handboll för damer, Sverige förlora tyvärr... Det blev 21 - 18 tror jag. Det är verkligen jättekul med OS, sport hela dagen! Förut idag kollade jag på Sverige - Japan i damfotboll, det blev oavgjort 0 - 0. Men jag hoppas att de går bättre för lagen framöver. Nu ska jag äta middag, bloggar kanske ikväll annars imorgon!


Byta design

Funderar på att byta design. Ska se om jag hittar nån bra annars får det vara. Fixar isåfall ändå när jag har tid. Ledsen ifall det förvirrar er, men kan aldrig riktigt bestämma mig :s Hörs imon


Myskväll

Sitter i soffan och kollar film. Om ca 1 timma OS-invigning, ska se om jag orkar se hela. Ska försöka iaf. Annars går jag ju och lägger mig såklart. Imon upp tidigt för träning. Sen ska vi städa. Ungefär mina planer... Hörs


Vill ha!

Åååh! Asså jag älskar denna väskan, har velat ha en sån i typ 1 eller 2 år nu! Ska verkligen försöka övertala mamma om att få den! Annars har jag ju egna pengar men... Jaja, skitsnygg!


Marstrand

Blev lite fel med förra inlägget. Det skulle publicerats igår men det dampa. Anyway, idag har jag och familjen gått runt HELA Marstrand. Känner lite i benen nu. Kommer nog somna gött ikväll! Nu håller vi på fixa kyckling till middag! Älskar kyckling, en av mina favoriträtter verkligen. Skippar bloggpausen för tillfället, men om jag inte bloggar så hinner jag typ inte. Bjuder även på några bilder, från igår och idag.


Härligt

Har inget att göra så slänger in ett inlägg även om jag har bloggpaus. Idag var jag och familjen på middag hos några i släkten. De lagar verkligen JÄTTEgod mat. Ost- och skinkpaj blev det, med lite tillbehör såklart. Sen har de världens sötaste hundar också! Spelade lite fotboll med dem, de älskar det verkligen! Sen när vi kom hem har vi bara chiillaat. Riktigt gött att bara göra ingenting. Imorgon ska vi ut till Marstrand och gå runt ön samt bada. Ska bli jättemysigt! Vet inte om jag ska ha bloggpaus ändå, känner att jag behöver skriva av mig här hehe. Vi får se, bloggar jag så bloggar jag! Kram


Bloggpaus

Känner att jag behöver ta en bloggpaus nu. Men förmodligen inte så länge, kanske nån vecka eller 2. När jag börjar igen så ska jag berätta om allt jag gjort samt lägga upp bilder på det jag köpt. Förresten, idag fyller min pappa år, grattiiiiis världens bästa pappa! Men jaja, vi hörs om ett tag!


Aaaaah

Har försökt publicera inlägg nästan hela dan, men dom har inte kommit fram! Blir riktigt irriterad över detta. Har iallafall haft en grym dag idag, ska visa bilder på det jag köpte imorgon! Men vi får se, för pappa fyller år imon. Ha det bra så hörs vi!


Godmorgon

Nu sitter jag i bilen påväg till Borås. Ska bli sjukt kul! Bada och shopping står på schemat, nu kör vi!


Fullt upp

Förlåt för inte helt bra uppdatering idag, men har haft fullt upp med en del saker. Imorse var vi på freeport och jag köpte en t-shirt. Kan visa den imorgon eller på onsdag. Sen åkte vi och tränade. Och sen när vi kom hem åt vi. Men nu har jag lite tid. Imorgon ska vi åka till Borås och bada och shoppa på åhaga outlett. Hörs!


Altanen är klar!


Godmorgon friends

Yo! Idag är det kalas som sagt. Vi firar min moster som fyller år idag samt pappa som fyller på onsdag. Ska bli rätt kul. Har duschat och allt så jag är klar. Ska bara hjälpa till att fixa allt. Men iallafall, det kommer nog inte bli så mycket update idag, så att ni vet :) Hörs efter kalaset!


Mupparna äger

Hihi. Hinner med ett inlägg till endå.. Har nyss sett klart på mupparna och den var skitrolig!! Riktigt värd att se! Roligast om man vet vilka mupparna är och vad de heter. Den är en av mina nya favoritfilmer helt klart! Ni skulle sett vad jag skrattaa haha. Nu sitter jag och kollar lite på James Bond men jag har ganska ont i huvudet så ska snart gå och lägga mig. Imorgon är det ju kalas och allt. Bloggar mer om det imon!


Kvällsmyjs

Hej. Sitter i soffan och håller på med mobilen lite. Ska strax hoppa in i duschen och sen ska jag och familjen nog se på Mupparna och mysa lite. Detta blir nog sista inlägget idag, men man vet aldrig med mig haha. Hörs!


New in

Tänkte visa er det jag köpte i Lybeck. Bild 1 är från NewYorker. Bild 2 från Zara. Inga jättebra bilder men jag är nöjd med kläderna! ;)

https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3415018/images/2012/pic_500ac053e087c32eab0008db.jpg">https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3415018/images/2012/pic_500ac053e087c32eab0008db.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3415018/images/2012/pic_500ac0bfddf2b32f2a000710.jpg" class="image">


Godmorgon

Eller ska jag säga goddag? Aja. Idag så har jag, mamma och Fredrik varit i plantagen och köpt jord. Vi håller på plantera massa i trädgården som håller på bli klart (kommer lägga ut bild här). Och strax ska jag börja rensa ogräs... Riktigt, riktigt trååkigt. Men mamma fick migrän på hemvägen så jag och Fredrik ska hjälpa henne. Sen efter det måste vi städa också, eftersom vi inte gjorde det igår... Lyllos er som får göra roliga saker iallafall. Men vi hörs!


Godkväll

Har inte fått jättemycket gjort idag. Bara lite småsaker... Städningen flyttade vi tills imorgon. Och jag har inte duschat heller... Ska göra det imon istället. Hörs!


Sry

Jag sa ju att bilderna skulle komma upp idag. Tyvärr, det gör de inte, jag hann ladda upp dom på datan men inte på bloggen, sry. Ska ladda upp dom så fort jag har tid! Om en stund ska jag, mamma och Fredrik ner till centrum och köpa pizza. Bloggar nog mer ikv!


Snart...

... kommer bilderna från resan. Håller på ladda upp dem nu. Kommer inte ladda uppp alla, det blir FÖR många... Brb

Vad vill ni se i bloggen?

Statistiken ser riktigt bra ut nu, fortsätt så! Blir verkligen riktigt glad när ni läser min blogg, man får mer blogglust när man har lite läsare ;) Jag tänkte iallafall ställa er en fråga. Vad vill ni läsa om? Jag ska ju göra lite tidsinställda men vet inte vad jag ska skriva om. Nu får ni alltså välja HELT fritt. Vad som helst i hela världen nästan. Jag kan skriva långa inlägg om ni vill? Eller lägga upp inspirationsbilder m.m. Bilder på saker jag vill ha. NI FÅR HELT ENKELT VÄLJA. Kommentera!


Godmorgon

Ni vet redan mina planer för dagen, dags att köra igång!


Plans

Har tråkigt så tar och bloggar lite. Imorgon så ska vi städa, eftersom det egentligen var städdag idag. Och så ska jag duscha. Ungefär det jag planerat. Ska börja kolla på rack också. + att jag ska fixa lite tidsinställda random inlägg som kan komma ut på bloggen när som helst. Sen måste jag köpa en väska till nästa skol-termin, men jag vet EXAKT vilken väska jag ska ha så det är inget problem. Och så ska jag visa bilder från resan + det jag köpte. Men nu ska jag gå och lägga mig, hörs imon!


En tanke

En liten tanke slog mig just. Jag skulle behöva ett nytt rack, tennisrack asså. Det jag har nu har för litet "grepp". Ska bara fundera på vilket märke osv nu. Hörs imon med mer update!


Läsk

Detta + mycket mer handlade vi i Tyskland på Border Shop. Det är nästan bara dricka där men det finns kläder och godis också :) Tipsar er om att handla där! Det är en båt och den ligger vid puttgarden, om ni vill dit haha! Hörs imon!


Äntligen hemmaa

Hejsan! Sitter i bilen påväg hem nu. Ska bli såå gött att komma hem och få sova i sin egna mysiga och framförallt HELA säng igen. Min säng på hotellet var trasig, så det var inte jättebekvämt. Men det gick ändå, jag är tuff! Nej jag bara skoja... Imorgon ska ni kanske få se lite bilder från resan, jag tog med mig systemkameran nämligen. Vi hörs nog imorgon med mycket update!


Lite blandade bilder

 
 
 
 
 
 
 
 
Alla bilder  är tagna med en Canon EOS 500D.

Tyskland

Hej på er! Direktbloggar från Tyskland nu. Vi har änsålänge bara varit runt i staden och shoppat, kollat och tagit bilder. Men imorgon ska vi iväg till en ö en bit bort och kolla, hörs nog på torsdag, kram!


This or that

Jobb: Modell, skådespelerska eller sångerska? 

Kenza eller Blondinbella? 

Gossip Girl eller Sex and the city? Tittar inte på något av det.

Starbucks eller Espresso House?
 
Hemmakväll eller utekväll? 
 
Bada eller sola
 
London eller New York?
 
Shoppa eller fika?
 
Sminkad eller osminkad? 
 
Pojkvän eller singel..?

Rosa eller Blå? 
 
Havet eller Pool?
 
Sverige eller USA?

Glass eller tårta?
 
Sova eller vaken?
 
 Blogg eller Facebook? 
 
 Ful och rik eller Snygg och fattig?
 
Julafton eller Födelsedag?

Sova naken eller med pyamas..?
 
Shoppa eller Blogga?
 
Smsa eller prata i telefon?

Frågor

Namn: Sanna Caroline Sofia Ehrs

Ålder: 13

Längd: ca 1.57

Sko-storlek: 37

Född: Göteborg

Bor: Göteborg

Gör just nu: Bloggar 

Allmänna frågor.

Nämn tre bra egenskaper hos dig själv: Jag är en snäll person, håller mig undan från bråk & säger aldrig elaka saker till någon. Omtänksam & lugn..

Nämn tre mindre bra egenskaper hos dig själv: Jag är blyg. Kommer inte på nåt mer.

Vad är du rädd för: Haha, ormar & fiskmåsar (ibland). Sen kan jag inte se på skräckfilmer, för då somnar inte jag på 1 halvår.

Vad är du mest nöjd med hos dig själv: Jag är nöjd med att jag inte blev/ är en kaxig och dryg person.

Det roligaste jobbet du haft/har: -

Har du körkort och egen bil:
 Nej, inte än.

När tar du ditt körkort: Så fort jag får ta det så.

När grät du senast: Ingen aning

När skrattade du senast: Igår kväll, jag & Fredrik dampa loss, hahahaha

Vem åkte du bil med sist: Familjen

Vem åt du mat med sist: Familjen

Vem sov du hos sist: Hemma, i min säng

Vem sov hos dig sist: Kmr inte ihåg

Vad var du rädd för när du var liten: Mörker.

Vad ville du, som liten bli när du blev stor: Jag ville jobba i en affär..

Hur många gånger har du besökt ett sjukhus när du själv varit patient: Venne

Värsta smärtan du råkat ut för: Vet faktiskt inte

Något som gjort dig riktigt glad i ditt liv: Antar att jag blev glad när jag fick en lillebror ;)

Någonting som gjort dig riktigt förbannad och ledsen någon gång i ditt liv: Det händer ibland, men tar inget exempel.

Har du någonsin sportat: Har åkt skridskor & spelat handboll, nu spelar jag tennis. Sen spelar man typ fotboll hemma osv. 

Någon du ser upp till: Har nog ingen förebild. Måste hitta en!

Vad finns alltid i din handväska: Använder inte handväska. Men i skolväskan har jag oftast: Skolböcker och skolgrejer, tuggummi, nycklar, busskort, mobil & hörlurar. 

Har du varit utomlands någon gång: Måånga gånger asså

Vilken plats var finast? Niagara Fallen, utan tvekan! (USA) 

Största stad/städer du varit i: New York.

Lite mer personliga frågor.

 

Har du någonsin tagit eller provat droger: Nej, aldrig!

Rökt: Nej

Snusat: Nej

Druckit: Nej, bara smakat lite på pappas öl. Men det var ett tag sen.

Har du piercing eller tatuering: Nej, men ska ta hål i öronen.

Hur ska en kille vara/se ut för att du ska falla pladask: Snäll är det viktigaste. Resten får man se, tycker jag, alla är olika & det får man respektera. Jag tror inte att någon kille fyller alla krav man har, men någon ute i världen är den rätta. Man måste bara hitta honom.

Finaste komplimang du fått: Vet inte

Har du sårat en kille riktigt ordentligt någon gång: Nej

Har du blivit sårad av en kille riktigt ordentligt någon gång: Nej

Antingen-eller-frågor:

 

Storstad eller landet: 

Hamburgare eller pizza: 

Kött eller fisk: 

Katt eller hund: 

Aftonbladet eller Expressen: 

McDonalds eller MAX: 

Vin eller Öl: 

Charter- eller skidsemester: 

Sverige eller Utlandet: 

Sport eller nyheter: 

Hockey eller fotboll: 

Ljushåriga eller mörkhåriga killar: 

Sommar eller vinter: 

Vår eller höst: 

Flyg eller tåg: 

Bil eller buss:

 

Svaren skrevs på söndagen.


Ledsen, skrev fel

I det förra inlägget ska det stå " Ha det förjävla bra " ledsen för det, rätt ska va rätt. Kram på er!


Nu så, ivääg

Hej på er! Hinner med 1 inlägg idag ändå haha. Jag sitter iallafall i bilen nu på väg till Helsingborg, därifrån åker vi till Danmark och sen Tyskland. Ja, ni fattade rätt, vi ska BILA ner... Väldigt tråkigt. Men okej, vi hörs på torsdag igen, det kommer 3 tidsinställda. 1 av dom idag! Så håll lite koll här. Ha det förjävla medans jag är borta nu, ciao!


Sista inlägget...

... innan resan. Imorgon tidigt på morgonen åker vi, fattar inte hur jag ska orka gå upp. Får ta och göra mig iordning nu så jag orkar, hörs om några dagar!


Packat & klart

Nu har jag packat klart. Det är bara lite små saker kvar men det tar jag senare. Om en stund ska jag duscha och packa det sista. Kommer försöka ta massa bilder! När jag kommer hem kommer jag publicera bilderna här :) Har förresten gjort 3 st tidsinställda tills nästa vecka. 1 till måndag, 1 till tisdag och 1 till onsdag. Jag kommer hem på torsdag, så jag kanske hinner blogga då. Det är inga jättespeciella inlägg, lite frågor, this or that och bilder. Nu vet ni vad ni ska se fram emot! Haha. Ha det bra!


Är med och tävlar

Jag är med och tävlar på http://nordbergrebeccas.blogg.se om att vinna valfri vara hos tvspelsweb.se.
 
Jag är med och tävlar med denna bilden: 
 
 
Om jag vinner vill jag ha detta: http://www.tvspelsweb.se/macroset-3st-mellanringar-canon-eos
 
Jag vill vinna för jag älskar att fota macro bilder ;)
 
Du hittar tävlingen här: http://nordbergrebeccas.blogg.se/2012/july/fototavling-tillsammans-med-tvspelsweb.html#comment
 
 

Imorgon åker vi

Hejsan! Kom nyss hem från affären. Vi handlade lite saker till resan imorgon osv. Vi hälsade på mormor & morfar innan också. Men nu ska vi packa m.m under resten av dagen! Blir säkert några fler inlägg. Jag hinner göra några tidsinställda nu också, bra va? Ska börja med det nu, hörs!
 
 
Förresten, jag älskar verkligen era söta kommentarer, blir jätteglad när jag läser dom, fortsätt så!
 
 

Planer m.m

Hej på er! Idag har jag gått med mamma ner till centrum & lämnat tillbaka en bok som jag hade i skolan men inte hade läst ut. Men igår tog jag tag i det & läste ut den. Den ska ändå in på måndag så jag var på nåt sett tvungen att läsa den. Imorgon blir det packa, packa & packa för på måndag åker jag iväg till Tyskland! Det blir tyvärr inga tidsinställda, har inte haft tid att skriva några. Eller jag kanske hinner fixa 1 eller 2 idag. Men det får vi se om jag hinner. Jag var inte & tränade imorse för jag har ont i nacken också.. Men men, vi hörs senare!


Dagen

Hejsan! Idag har jag ägnat dagen åt att fixa i mitt rum. Innan hade jag ett barnsligt rosa rum, hatade det. Men nu har jag ett mycket fräschare och vuxnare rum. Imorse åkte nämnligen jag, mamma & Fredrik till Ikea & köpte gardiner, sängkläder & en ny matta till mitt rum. Sängkläderna syns inte på bilden för jag har en loftsäng. Men gardinerna & mattan är med! Visst blev det mycket bättre? Har mycket mer saker att fixa innan rummet är HELT klart. Men detta är en perfekt början. Älskar beige.. Här kommer före & efter bilder!


Booring

Har RIKTIGT tråkigt just nu. Ligger i soffan & har inget att göra. Städade klart för en stund sen men sen dess har jag bara legat här. Men under dagarna som kommer blir det riktigt roligt! Ska vara med några kompisar nån dag, vi har inte bestämt när än & så ska jag till Tyskland. Men jag kommer förbereda lite tidsinställda inlägg till er ;) Ett inlägg varje dag hade jag tänkt. Men det beror på. Vet inte riktigt vad jag skulle skriva om.. Men det blir som det blir. Nu får ni ha det bra så fortsätter jag dega!


Svar på en fråga

Fick bara 1 fråga på frågestunden, men jag vet att jag inte kommer få fler frågor så jag svarar på den nu. Frågan var vilken som var min favoritlåt. Min favoritlåt just nu är Summer Paradise, men jag får nya favoritlåtar hela tiden.


Shoppat

Kom nyss hem från Allum. Har köpt 3 par shorts, blev riktigt nöjd! Kan visa dom senare om jag har tid och kommer ihåg... Nu ska jag iallafall äta och sen städa.


Training

Har nyss ätit middag och förbereder mig för träning. Kommer inte blogga så mycket de närmsta dagarna så ni vet, har tappat mycket blogglust pågrund av en grej... Men uppdaterar då och då i min egen tackt så kanske den kommer tillbaka. Hörs


Tips på bra bloggar

Hade tänkt tipsa om några bra bloggar jag läser, kolla dom, ni ångrar er inte!
 
http://nordbergrebeccas.blogg.se Denna blogg ägs av en go och snäll tjej vid namn Rebecca. Har följt denna riktigt länge och tycker hon skriver roliga inlägg. Hon är intresserad av fotografering (vilket jag också är) och det var så jag upptäckte den. Kolla den nu! 
 
http://fourpictures.blogg.se Bloggen är skapad av fyra tjejer som också har fotografering som intresse. Vet tyvärr inte så mycket mer för jag började nyss följa den, men den verkar riktigt bra! KOLLA DEN!
 
http://nellieberntsson.se Dom flesta vet väl vem denna tjejen är. Har inte läst hennes blogg jättelänge men jag vet tillräckligt mycket om henne för att tipsa om hennes blogg. Hon verkar vara en riktigt go tjej. Älskar hennes deepshits ;) Checka den?!
 
http://kenzas.se En känd bloggerska. Behöver nog inte skriva så mycket mer, ni vet nog vem hon är ;) Kolla den!
 
http://matildapanula.blogg.se En 13 årig tjej från Finland driver denna blogg. (Hon kan svenska och skriver på svenska så oroa er inte). Hon har intresset hästar och skriver mest om det. Men jag brukar hoppa över dom inläggen och läsa allt annat roligt. Varning för lååånga inlägg, så ni som inte orkar läsa långa inlägg, detta är ingen blogg för er, sry. Värd att checka in iaf!
 
http://bergholms.devote.se Personligen är jag inte jätteförtjust i devote. Har haft det ett antal gånger men gillar inte stilen. Men trots det tycker jag att ni borde kolla denna bloggen. Jag har inte följt den så länge, började följa den i söndags. Men ni borde ändå kolla den! 
 
Sådär. Nu har jag tipsat om lite bloggar. Observera att jag inte känner någon av dom. Kommer tipsa om några av mina kompisars bloggar också, men inte nu.
 
 

Jag vill ha!

Här kommer lite saker jag skulle vilja ha just nu, skriver lite kort om varje bild.
 
Primeboots. De äkta är tyvärr för dyra tycker jag, ca 3000:-...  Jag hade personligen köpt ett par endå men mamma sa nej, så just nu letar jag efter några oäkta eller liknande för ett mindre pris. Sjukt snygga boots som jag skulle kunna använda heeeela hösten.
 
Löpartights. Ska jag köpa nästa gång jag svänger förbi en sportaffär. Inte just dem på bilden men liknande.
 
Sport bh. Ska jag köpa när jag köper tightsen... ;)
 
Löparskor. Måste inskaffas inför nästa skoltermin, har redan uteskor men mina inneskor börjar bli för små så jag måste ha nya.
 
Hörlurar. Helst vill jag ha urbanears. Sånna som är på bilden. Men annars liknande hörlurar.
 
Palladium. Såå snygga skor. Skulle gärna vilja ha ett par, men jag får nog nöja mig med mina converse än så länge.
 
Smycken. Skulle vilja ha lite nya smycken. Inte för att jag använder det så ofta men till speciella tillfällen! Jag ska ju ta hål i öronen i höst så måste börja kolla på örhängen. ;)
 
Sådär, nu vet ni lite saker jag skulle vilja ha! Kommer kanske upp fler sånna här när jag vill ha nya saker ;)
 
 

Hemma

Just nu sitter jag och väntar på att några mini-pizzor ska bli klara. Det blir spännande att se hur dom blir och smaka på dom ;)


New in

Har varit och köpt ett nytt iPhone-skal och nu sitter jag på bussen hem, hörs hemma


Donken

Sitter på McDonalds och väntar på maten, den kommer snart så hinner inte skriva, ciao


Solar

Degar ute i solen nu. Har inte skrivit några tidsinställda till nästa vecka än (utom det jag skrev igår) för det har varit perfekt väder idag. Kanske kan fixa något senare, när det blir sämre väder. Men inte nu. Annars skriver jag på måndag. Jag har lovat er inlägg och då ska jag hålla det! Nu ska jag sola lite mer, ciao Ni har väl förresten inte glömt frågestunden? Ställ gärna flera frågor!


Kvällsmys

Har ätit indisk-mat till middag och ananas med glass till efterrätt, riktigt gott säger jag bara! Just nu kollar jag på James Bond på tv 4. Fast det är paus nu, så passar på att blogga lite. Har förresten förberett 1 inlägg till nästa vecka, ska skriva flera. Kanske imon? Iallafall så kommer de publiceras nästa vecka. Så håll utkik! Nu ska jag fortsätta titta på tv.


Frågestund

Kör en frågestund! Svarar när jag fått tillräckligt med frågor. Skriv era frågor i DETTA inlägget och ingen annan stans, det blir enklare att svara sen när alla frågor finns samlade i 1 inlägg. Svarar så ärligt jag kan, men om det kommer FÖR privata frågor besvaras dom ej. Fråga på! :)
 
 
 

'-'

Tänker skriva ett riktigt LÅNGT inlägg om något om några dagar, en hemlis vad det är! Men det kommer upp under veckan som kommer, promise. Tänker även lägga upp lite tips på bra grejer jag har, t.ex body butter och sånt. Så håll koll nästa vecka helt enkelt, det kommer upp massa spännande inlägg har jag tänkt. Om det blir att jag inte har tid så blir det näst-nästa vecka. Men förmodligen nästa vecka! Så håll koll!


Klart

Nu har jag nyss duschat & ätit. Ska bara torka håret sen får vi se vad jag hittar på. Så gött att appen funkar igen! Mycket enklare att blogga från mobilen nu. Men nu ska jag hitta på nåt att göra så hörs vi sen!


Påväg hem

Nu sitter jag i bilen påväg hem från träningen. Ska fixa mig & äta sen får vi se vad som händer. Ska bädda om i sängen iallafall. Bloggar sen!


Haha, alltid


Äntligen!

Uppdateringen på appen har äntligen kommit! Nu kommer det bli fler inlägg + bilder! Härligt. Idag ska vi åka och träna, vi ska åka alldeles strax. Så jag bloggar när jag kommer hem eller i bilen!


6:e juli

Idag har jag absolut INGA planer alls. Bara att chilla här hemma eller nåt. Kanske ska iväg nånstans när mamma kommer hem, men vi har inte bestämt nåt. Gött med såna dagar!

Igår var vi nere vid Partille cup, faktiskt rätt kul att kolla på allt som händer där, tycker alla borde åka och kolla lite iallafall! Det finns rätt mycket att göra för dom som inte spelar också. Det är t.o.m den största handbollscupen för ungdomar i hela världen, och den spelas i lilla Göteborg. Rätt coolt.

Nej nu får jag ta och hitta på något, hörs!

Dagen

Idag är det städdag. Men jag har redan städat så det är klart. När mamma kommer hem åker vi till Heden till Partille cup och kollar lite. Sen ska vi nog inte göra mycket mer idag.

Bloggar sen!

5 saker du kanske inte visste om mig

1. För exakt 1 år sen var jag i USA.

2. Jag har en fisk som heter Blondie.

3. Jag får ganska lätt handsvett ... :s

4. Min familj betyder mest för mig.

5. Jag är rädd för fiskmåsar som kommer nära...

Ute i skogen

Vi åkte aldrig till havet idag, vi tyckte det var för dåligt väder för det. Istället är vi ute i skogen och plockar bär. Jag plockar inte så mycket men Anette och Fredrik plockar för fullt... Jag tog med mobilen men hade visst inga fickor, det är därför jag inte plockar... Jaja, vi hörs

I bilen

Just nu sitter jag i bilen påväg till backaplan. Vi ska handla på 4-gott och sen åka till Ramberget och möta pappa och äta glass, myyyys! Sen imorgon ska vi ut till havet. Och i övermorgon ska jag, Fredrik och mamma åka till heden och kolla Partille cup.

Nu är vi snart framme så hinner inte skriva mer!

Världens bästa låt

Sitter ute i hammocken och lyssnar på VÄRLDENS BÄSTA låt! Den är verkligen bäst. Summer Paradise heter den. Love it.

Snart kommer mamma hem och då ska vi hitta på något, hörs

Ny design

Nu är den fixad, blev däremot inte jättenöjd men den duger ett tag framåt.
Nu ska jag ut och fota lite, får se om jag lägger upp några bilder här.
 

Godmorgon

Idag hade jag tänkt fixa en ny design om jag hinner. Men annars har jag inte så mycket planer... Ska ut en sväng & så.

Imorgon kommer Anette hit. Vi ska typ ut till havet eller nåt.

Bloggar när jag fixat ny design!

Inget att göra

Hejsan! Har absolut INGET att göra nu, diggar musik och dricker mineralvatten är det jag gör... No life asså. Om ni har några/ något tips på vad jag kan göra, kommentera mer än gärna! Jag har såå tråkigt så det är inte sant. När ni ändå ska kommentera, kan ni ge mig tips på hur man får fler läsare till sin blogg? Har typ 0 läsare per dag nu... Så dumt av mig. Vänta nu, hur ska jag få tips om jag inte har några läsare?? Får fixa det på egen hand.

Funderar

Känner att det här med bloggning inte riktigt är min grej. Kan inte fixa med designen, skriver för få inlägg osv. Hur ska jag bli bättre på detta? Tycker verkligen om att skriva och det var därför jag började blogga! Först var bloggen ett intresse, något jag njöt av. Nu blir den mer ett måste. Man känner att man MÅSTE blogga varje dag för att hålla statistiken uppe, svara på kommentarer, vara trevlig när man är på dåligt humör. Och nu när jag bytte blogg och sen tillbaka har jag förlorat alla läsare också, måste få tillbaka dom, annars slutar jag blogga helt. Så nu har jag ju lite att fundera över. Ska gå in på datorn nån dag och fixa om designen. Bara så ni vet så är det inte JAG som har fixar den här designen, utan jag laddade ner den. Så snart ska jag ladda ner en ny. Den ska vara mer basic. Svart och vit ni vet. Fast endå snygg.

Nu måste jag dra, bloggar sen

Spanien vann!

Fan vad gött, jag hejade på Spanien hela tiden men ville inte skriva det innan matchen för då skulle dom förlorat.. Men dom KROSSADE verkligen Italien, grymt. 4-0 blev det, för er som inte såg på matchen.

Jag vaknade för typ en timme sen, har bara chillat än så länge, ska snart äta frukost.

Bloggar mer under dagen!

Ehrm

Otroligt ledsen för detta, men jag kommer tillbaka hit. Fick en underlig och äcklig kommentar på nattstad så jag går tillbaka hit. Nattstad är ju en sån hemsida... Men nu är jag tillbaka. FÖRLÅT tusen gånger!! Ska inte byta såhär igen! Nu måste jag se till att få tillbaka mina gamla läsare... Sjukt ledsen ska ni veta att jag är, ska aldrig hända igen..

Just nu då. Jag sitter i bilen påväg hem från sportlife. Tränade lite lugnt idag, jag har ont i huvudet. Det är btw så j*vla tråkigt att inte blogg.se appen fungerar! Hatar det! Det var iallafall en sak som var bra med nattstad... Appen fungerar.

Hörs

RSS 2.0