Ehm

Igår skrev jag ett jättelångt inlägg om vad jag gjort under helgen, eftersom jag inte bloggat. Men det funkade inte att ladda upp det, så jag berättar kort.
Under helgen har jag varit i Danmark, på Legoland. Det var för Fredriks skull, men det var kul ändå. Det var ett jättefint hotell osv. Vi åkte Stena Line fram och tillbaka.

Sådär, lite kort om min helg.
Ser ni att jag har ny design? Igen. Haha. Gillar när det ser fräscht ut. Stavas det så? F r ä s c h t... Äh, jag vet inte.
Nu ska jag fixa lite saker inför skolan imon, ha det bra!
Lite bilder från resan

image descriptionimage descriptionimage descriptionimage descriptionimage descriptionimage descriptionimage description



Prao

Sitter i ett mötesrum på Volvo just nu. Det är verkligen otroligt tråkigt med möten, fattar inte hur vuxna klarar av dem. Imorse var jag på ett möte i två och en halv timme! Fast jag stack iväg med en av pappas jobbarkompisar och kollade ett airbags-test. Också ganska tråkigt, men roligare än ett möte iaf... Hinner inte skriva mer nu, bloggar mer sen!


So hot

Ännu en megavarm dag! As gött verkligen! Ska ut en stund sen, men jag ska äta lite innan.

Ha det bra, bloggar mer ute!


Härligt

Ligger ute i hammocken och njuter av den härliga sommar värmen! Så himla skönt! Läser lite Harry Potter..

Bloggar mer sen!



https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3415018/images/2012/pic_203329735.jpg" class="image">


Oj, förlåt

Hejsan! Har inte bloggat under kanske två dagar, så jag måste berätta vad som hänt! Igår var jag på Liseberg, och sen på kvällen så hämtade vi ut min iPhone som jag skriver på nu. Är jätteglad att den kommit, för jag har längtat i flera veckor!
Men idag då. Jag har shoppat lite. Ett linne, två tröjor och ett iPhone skal. Är jättenöjd!

Tänkte bara svara på en kommentar jag fick!
Johanna undrade om jag kunde ha en frågestund. Och visst, vi kör igång direkt! Jag avslutar den om några dagar, kanske onsdag.

Ha det bra så länge, och ställ massa frågor!


Before I die (Del 2)


Förlåt

Har haft tankarna på annat sen jag fyllde år i måndags, ledsen för dålig uppdatering!
Idag har vi haft en tråkig friluftsdag i skolan. Vi stötte kula, hoppade höjd- och längdhopp och sprang 800m (d.v.s två varv runt stadion.) Fast vi slutade 12, så det gick ändå an. Jag sprang 800m på 4.20 (min) och jag är faktiskt ganska nöjd med det!
Jag kom hem runt halv 1 tror jag. Sen har jag inte gjort något speciellt.
Before I die del 2 kommer snart ut också, ikväll eller imorgon.
Ha en bra långhelg!

Världens bästa

När pappa kom hem hade han med sig ett extra paket till mig, och innan jag fick det sa han att han är jättestolt över mig och en hel del mer beröm, och jag blev såhäääääääär glad över det! Han är bäst! O juste, i paketet var det Justin Biebers parfym Someday, den luktar verkligen jättegott! Kommer bara ha den vid speciella tillfällen. Jag lägger upp bild imorgon eller senare ikväll.
Så jag har verkligen haft en jättebra födelsedag!

Idag är det min dag!

Hejsan! Idag fyller jag 13 år! Har haft en jättebra dag hittills, även fast det var skola. På tyskan sjöng dom på tyska för mig! Haha, jag satt och flinade, men jag kunde verkligen inte hålla mig! Och ikväll blir det min favoriträtt, med en av mina favoritefterrätter! Det blir kött, pommes frites, en as god sallad, tsatziki, och mammas speciella sås! Till efterrätt blir det ostkaka med sylt! Läängtar!
Imorse fick jag kläder och nagellack, det kanske inte låter mycket men iPhonen kostar ju rätt mycket. Och igår på kalaset fick jag biobiljetter (som jag vann i SMS-tävlingen de har innan varje film), kläder, ett nagellack, pengar och några grattiskort! Är jätteglad över alltihop!
Berättar mer om dagen sen!
Hoppas ni får en bra dag!

Sverige!!

Hej! Igår vann Sverige, med 4-0, gött! På tisdag möter de Lettland, ska kolla lite på den matchen också, fast inte hela, för jag måste upp tidigt på onsdag, vi ska ha friidrott då... As tråkigt men man måste va med. Fast vi slutar 12 den dagen så det är iallafall nåt bra som händer ändå. Och sen på fredag ska vi till Liseberg! Så förutom onsdag så blir det en bra vecka! Och kanske så kommer min iPhone nån gång under veckan också, hoppas det!
Nu måste jag börja fixa inför kalaset!

Lördag

Tjena! Synd att Sverige förlorade igår, men som sagt, Ryssland är duktiga. Det blev lite hemska händelser under matchen också, men så är det i hockey. Idag ska Sverige möta Italien, "vaaa?!" tänkte jag först, spelar Italien hockey? Men tydligen ja... Fast Italien borde ju Sverige vinna mot tycker jag. Ska kolla den matchen ikväll.
Annars idag, jag har vart på gymmet. Det var väl ganska okej. Sen har jag chillat och snart ska jag baka lite inför kalaset imorgon, jag fyller år på måndag ju! Längtar... Och snart får jag iPhonen! Måste åka o köpa skal nån dag.
Hinner inte blogga mer nu, bloggar mer sen!

Tagga

Tjenare. Sitter i soffan med iPaden och bloggar. Snart är det mat, vi ska äta revben och pommes frites med nån god sallad, yummy. Under tiden jag väntar så taggar jag inför hockey-vm! Sverige-Ryssland. Det blir nog en tuff match men Sverige vinner ofc, de har vunnit alla matcher hittills... Mot Norge, Danmark, Tyskland och Tjeckien! Hoppas de krossar Ryssland rejält!! Fast det händer nog inte tyvärr, Ryssland är grymt duktiga, kan inte säga nåt annat... Men man kan alltid hoppas!
Ha en trevlig fredagskväll!

Before I die (Del 1)


Ny design

Hejsan! Har suttit halva eftermiddan och letat och laddat ner designer, men tillslut hittade jag en som jag tyckte kunde passa. Visst är det fint? Jag kommer självklart fixa en annan header senare. Kanske lite små detaljer också, som bilderna i menyn. Men vi får se.
Idag var jag i skolan, det var en helt vanlig dag utom att jag och några andra fick sluta 1h och 20min tidigare än vad vi egentligen skulle sluta! Svin skönt! Sen dess har jag bara vart hemma och njutit av att det är helg.
Ha det bra!
Det komme upp ett inlägg snart med lite before I die bilder.

Startar upp den nu

Hej! Jag heter Caroline och det är jag som driver denna blogg. Jag skapade den för nån månad sen men har inte startat upp den pågrund av att jag inte har nån design och jag själv kan inte fixa en... Så innan jag börjar blogga här måste jag få tag på nån som kan det där med design. Fast annars löser det sig nog. Vet en hemsida man kan hitta lite designer på, kollar nog där först o främst.
Bloggar mer så snart som möjligt!

RSS 2.0