Jag slutar

Jag kommer sluta blogga på denna blogg. Jag fattar nästan inget om jag vill ändra lite med designen m.m. Men jag kommer inte sluta blogga helt, jag fortsätter blogga på min gamla blogg http://nattstad.se/carolineehrs så om ni vill fortsätta läsa vad jag skriver, checka den bloggen!

Ifall jag tröttnar på min gamla blogg igen, kommer jag tillbaka hit, see ya!

29:e juni

Hejsan! Om några timmar kommer min moster och hämtar mig och Fredrik så ska vi gå på bio. Vi ska se Ice age 4 i 3D, hoppas den är bra! Annars nu då? Jag sittligger i soffan och tuggar på en glasspinne... Mysigt. Haha.

Bloggar mer innan bion!

Snart stan

Nu har jag städat klart! Mamma kommer hem om en halvtimma och då sticker vi till backaplan! Ska handla på ginatricot. Där hittade jag mina favoritjeans så jag är säker på att jag hittar shorts! På hemvägen svänger vi förbi centrum och köper pizza! Sen åker vi hem och kollar på Tyskland-Italien och käkar! Ska bli jättemysigt!

Visar vad jag köpt sen!

Godmorgon

Vaknade halv 10 ungefär. Har nyss ätit frukost och ska snart börja städa. När mamma kommer hem blire stan. Ska köpa shorts och kanske någon tröja, hittar nämligen alltid minst en tröja jag vill ha när jag shoppar. Men vi får se.

Ska fixa mig nu, hörs under dagen!

Tränat

Kom nyss hem efter att ha tränat. En go träning ;)
 
Imorgon är det städdag och på eftermiddagen ska jag iväg och shoppa. Tänkte bara köpa två par shorts. För om några veckor ska vi till Åhaga outlett och där ska jag köpa mer.
 
Nu ska jag kolla matchen, hörs

Goodmorning

Idag har jag inga planer alls. Det blir att vara hemma. Ska gå ut och spela fotboll men det är det ända jag bestämt.

Jag hoppas att uppdateringen av blogg.se appen kommer snart! Det blir mycket enklare att blogga då. Och då kommer det bilder igen ;) Har ganska mycket bilder jag skulle vilja lägga upp.

Ha d bra!

Lugn dag

Hej på er!
 
Jag har inte gjort så himla mycket sen senaste inlägget. Utom att jag har varit i centrum och lämnat tillbaka boken och köpt lite godis. Har spelat tv-spel med Fredrik..., tittat på tv och haft det rätt lugnt och skönt. 
 
Imorgon blir det också en lugn dag tror jag. Har inte så mycket att göra. 
 
 
Bloggar mer imorgon!

Godmorgon

Vaknade halv elva idag... Lite väl sent men det är skönt att få sova ut.

Idag ska jag låna om en bok på biblioteket. Jag ska vänta tills mamma kommer hem så skjutsar hon mig, vädret är piss!

Jaja vi hörs under dagen.

Tråkig dag

Har knappt gjort något sen senaste inlägget... Det är dåligt väder ute så jag vill inte gå ut. Har suttit inne och spelat spel med brorsan... Men nu får jag ta och hitta på nåt!

Förresten, jag tycker att det är väldigt kul när ni kommenterar, så fortsätt så!

Ha det bra!

Tränat

Tjena readers!

För nån timme sen kom jag hem efter att ha tränat, körde hård-pass idag så det känns härligt i hela kroppen nu. Jag ska snart äta lunch sen får vi se vad som händer!

Bloggar under dagen!


Jordgubbar

Har nyss ätit lunch och jordgubbar, vilket var svingott ofc! Nu kollar jag på nån film på svt 1... Den är ganska rolig faktiskt. Ska fundera på vad jag ska göra under eftermiddagen nu.

Bloggar mer sen!


Guten morgen

Vaknade för ett tag sen och har precis ätit lite frukost. Idag är det inte så himla fint väder, när jag vaknade ösregnade det... Nu är det lite sol, men jag tror att det kommer börja regna snart igen, haha. Så jag kommer nog hålla mig inne och mysa och sånt där. Jag kan ju städa mitt rum, det behövs kan jag säga.

Nu ska jag borsta tänderna, ha det!

I höst...

... ska jag ta hål i öronen. Jag och mamma har pratat om det och vi har nästan bestämt det! Längtar faktiskt lite... Men bara lite.

Nu hinner jag absolut inte skriva nåt mer för mobilen har 1% batteri, ciao!

Midsommar

Glad midsommar alla mina fina läsare!

Hemma hos mig firas det med tårta, hur firar ni? Har tagit massa kort på tårtan men eftersom appen inte funkar så kan jag inte ladda upp bild på den...

Ha en underbar dag!

Hemma igen

Kom nyss hem och har slängt mig i soffan. Det är städdag idag så ska nog snart sätta igång med det. Men jag ska kolla lite på TV först. Solen är just nu bakom moln och det blåser så känner inte riktigt för att gå ut just nu... Men sen om solen kommer tillbaka, då går jag ut, hehe. Kom på att jag lovade er ett långt inlägg. Detta blev ju inte så värst långt... Trodde att jag hade mer att skriva om.

Kom å tänka på en sak. Jag har sett att det är fler än jag som har problem med blogg.se appen. Tur det, trodde att jag var den ända först...

Jaja, vi hörs lite senare!


Lilleby

Just nu sitter jag på en handduk i Lilleby och bloggar. Det är inte alls skönt, det blåser svinkallt, usch. Har varit här tre gånger redan. I måndags, igår och idag... Fast jag har inte badat ännu, det är för kallt för mig. Ibland är jag lite av en badkruka...

Kommer inte på nåt mer att skriva nu, bloggar när jag kommer hem med ett längre inlägg!


Inspiration












Älskar inspiration! Hittade rätt mycket bilder men jag la inte upp alla, det skulle bli för mycket. Men jag la upp de jag tyckte var finast och mest inspirations-givande. Hoppas ni gillar dom, hittade dom på We heart it.



Godmorgon

Ja, klockan är faktiskt över tolv, men jag räknar det som morgon ändå.

Jag har nyss ätit upp min frukost och funderar på vad jag ska hitta på idag, det är syskon-fritt så jag får göra nästan vad jag vill! Undrbart. Och så är det toppenväder! Ska nog börja med en promenad eftersom jag fortfarande är förkyld. Sen så MÅSTE jag städa mitt rum nån dag, det är sjukt stökigt. Och på måndag så ska en bok jag lånat på biblioteket in. Ganska mycket som måste fixas. Skulle vilja köpa nytt skal till iPhonen också, jaja, det behöver jag inte just nu så jag putter det åt sidan.

Nu ska jag fixa mig och gå en promenad!


Söndag

Ledsen att jag inte bloggat under dan, blogg.se appen funkar fortfarande inte...
-
Idag har jag varit hemma. Mormor och morfar har varit här under största delen av dagen. Just nu gör jag ingenting. Om två timmar kommer Tyskland - Danmark och den ska jag se på! Heja Tyskland! Ska äta lite chips och dipp till :3

Är fortfarande förkyld också, näsan rinner konstant! Jag måste snyta mig precis nu, så jag bloggar kanske senare!


Lördag

Hejsan!

Idag har jag vart ute och spelat fotboll med Fredrik HELA dagen, riktigt kul.

Kunde knappt somna igår eftersom Sverige förlorade och åkte ur... Gaah! De spelar TRE matcher i grundspelet, och förmodligen vinner de inte en ända... Blir sur. Riktigt sur. Men nu är det bara att vänta på VM :) Jag hejar på Tyskland nu när Sverige ryker... Go Tyskland!

Blogg.se appen funkar fortfarande inte. Undrar vad det är för fel? Har testat att ta bort den och sen ladda ner den igen, men inget händer... När jag ska logga in kommer det upp en ruta som säger "Fel .... bla bla bla..." Haha.

Ska snart kolla dagens EM-matcher, ha det!


Måste ha hjälp

Vet nån hur man fixar nya kategorier på blogg.se's nya sida? Fattar inget så jag behöver verkligen hjälp!

 

Usch

Hejsan. Har mått riktigt dåligt under dagen, jag mådde dåligt igår och förrgår också, ska det aldrig släppa? Ugh.

Nej, jag vill inte att ni ska bli lika deppiga som jag, så jag ska skriva positivt istället   <---- Den smileysen är kopierad från en annan blogg, men jag vill testa hur det ser ut   <----- (Det var den med, hah).

Nu ska jag fixa lite saker, ha det bra! 

PS... Heja sverige ikväll!



Dåligmorgon

Blogg.se appen funkar inte för mig just nu, så jag måste blogga från datorn...

Idag har jag iallafall inte gjort nåt. Eller jo, jag har mått svindåligt. Ont i halsen, lock för öronen, snuvig och så kliar det i gomen... Orkar inte asså.

Nu ska jag nog sätta på en film, ha d.


Musik tips

Tänkte tipsa er om några låtar jag gillar! Youtube kronglar för mig så ni får söka efter låtarna på egen hand...

¤ Sombody I used to know - Gotye, Kimbra
¤ Call me maybe - Carly Rae Jepsen
¤ Payphone - Maroon 5
¤ We are young - Fun, Janelle Monáe
¤ Tröjan du hatar - Norlie & KKV
¤ Break your heart - Taio Cruz
¤ Boyfriend - Justin Bieber
¤ Save the world - Swedish house mafia
¤ Starships - Nicki Minaj
¤ Dansa Pausa - Panetoz
¤ Whistle - Flo Rida

Sådär, det är bara NÅGRA av alla låtar jag gillar, varsågoda!

Ändrar mig...

Ska INTE ändra nåt med designen. Kanske fixa en header eller nåt.

Ha d bra!

En sommarlovsdag

Hej på er!

Idag började jag dagen med att se på Alvin & gänget 3. Riktigt bra faktiskt. Mycket bättre än 1:an och 2:an. De filmerna blir bara bättre och bättre. Rekomenderar den! 

Till nåt helt annat. Vet nån hur man fixar så att ":)" blir en symbol istället? Skulle jättegärna vilja det! Ifall du vet, skicka en kommentar, älskar att få kommentarer!
Tack på förhand!

Nu ska jag steka lite pannkakor, hörs under dagen!


Hm.

Hade tänkt fixa lite med designen under dagarna som kommer, jag vill att det blir lite ändringar. Jag kanske t.o.m fixar en helt annan design. Bara så att ni vet, det kan se lite konstigt ut...

Ha det bra!


Film time


Godmorgon

Hejsan! Idag är det första dagen på sommarlovet, så jag hade tänkt titta på en film och mysa.

Bloggar strax igen!


Dagen

Efter skolavslutningen så var jag med Ninni tills 4 för hon skulle ha träning halv 5. Sen dess har jag dragit runt här hemma utan nåt att göra, tills Grekland - Tjeckien matchen började, som jag tittar på nu. Asså, tänk att det är sommarlov. Allt har gått så fort. Nu ska jag proppa detta lovet med roliga saker att göra! Och verkligen njuta! Kan berätta lite om vad som kommer hända. (Ingen speciell ordning).

• Skara sommarland med familjen.
• Kolla alla fotbolls-EM matcherna.
• Vara med kompisar.
• Sova länge.
• Förbereda nästa skollår (tråkigt, men måste göras).
• Kanske Liseberg.
• Kolla lite av alla OS saker.
• Städa...
• Och mycket, mycket mer!

Kommer också att blogga mer nu under lovet, eftersom jag blir hemma väldigt mycket.

Ha det bra!


Somaaaaaaaarlooooooooov

Äntligen! Underbaaaaart! Nu ska jag njuta!!

Fast synd att Sverige förlora igår... Men det blir bättre!

Nu hinner jag inte blogga mer, bloggar om en stund.

Bild på Natalie.


Eftermiddag

Hej på er!

Idag slutade jag skolan tidigt, gick väldigt fort att städa. Efter skolan var jag med Ninni och Sandra hos Sandra, vi hade as kul, skrattade så jag fick ont i magen! Hihi.

Om några timmar är det Sverige - Ukraina, som jag självklart ska kolla på. Men först så är det Frankrike - England som jag också ska kolla på.

Imorgon är det avslutning, sen har jag sommarlov! Underbart!

Nu börjar strax matchen, hinner inte skriva mer!

Saneras hund Cesar.


Godmorgon

Idag börjar vi 9, så har tid att blogga.

Det är sista dagen i skolan idag, känns trist eftersom vi lämnar vårt gamla nav och flyttar upp till högstadiet. Fast det känns samtidigt gött och spännande. Kommer ändå sakna allt i D-navet, fast det kan väll hända att man trillar förbi någon gång. Min brorsa kanske börjar där så småningom.
Iallafall, i skolan IDAG så är det städning och göra klart som gäller.

Bloggar i kväll eller eftermiddag!


Shoppingen del 3

Sist men inte minst, jackan, en militärjacka. Ni kan inte fatta hur länge jag velat ha en! Nu äntligen så har jag den i mitt hus, sjukt underbart. Användas hela sommaren, check!


Shoppingen del 2

Här har vi skopar nummer 2, det är, som jag redan berättat, tygskor, helt vanliga tygskor bara. Kommer använda dom mycket under sommaren!


Shoppingen del 1

Funkade inte att ladda upp alla bilder i samma inlägg. Så jag skriver ett inlägg om varje sak.

Det första jag skulle kolla på över huvudtaget var skor till skolavslutningen, och på bilden har ni dom! Sen så sa mamma att jag fick ta ett par skor till, och dom kommer i nästa inlägg.


In tha car

Nu är jag påväg hem with my beautiful jacket i bagaget. Så himla glaad! Bilder på den och skorna kommer upp under eftermiddag!


Godmorgon

Idag är det jacka som gäller. Om inte mamma måste stanna hemma med Fredrik förstås... Hoppas inte det, vill verkligen ha den jackan! Men än så länge är det en överraskning vilken jacka det är ;) Lägger upp bilder i eftermiddag om allt går som planerat.

Ikväll är det fotboll på schemat. Spanien - Italien ser jag mest fram emot! Go spanien!

Hörs i eftermiddag!


Heja danmark

Dålig bild...


Ingen jacka idag...

Fredrik fick feber så mamma ville stanna hos honom idag. Men imorgon så ska vi köpa en jacka! Vet redan vart den finns och vilken jag ska ha.

Bloggar mer imorgon!


Dagens

Tröja: Raglady by Tara
Linne: New Body
Jeans: Ginatricot


Shopping

Har nyss varit och köpt skor till avslutningen, och ett par vanliga tygskor också. Åkte bara hem för att äta, men jag och mamma ska åka iväg igen och köpa en jacka till mig. Visar bild på allt bär jag kommer hem!


Fotbollscup

Idag hade vi fotbollscup med skolan, vet inte exakt match resultaten, men vi var rätt duktiga. Fast vi vann inte, så det var lite synd, men vi hade förtjänat det. 5A vann.

Imorgon ska vår klass och en annan klass till Surtesjön, gött att ha sånna dagar innan avslutningen på tisdag!

I helgen har jag inte så mycket planerat. Gym blir det, men vet inte mer.

Måndag är det göra klart och städa i skolan.

Tisdag, avslutning!

Sen har man sommarlov, shit vad jag längtar!

Nu ska jag duscha, bloggar imon!

Bjuder på bilden...


Broloppet

Hejsan. Är hemma efter att ha sprungit broloppet med skolan, det gick la bra. Fast jag fick ont i halsen några gånger.

Men nu njuter jag av liveeet! Eller jag njuter av att det är helg iallafall.

Har inget mer att skriva så, ha det bra!


RSS 2.0