Tips på bra bloggar

Hade tänkt tipsa om några bra bloggar jag läser, kolla dom, ni ångrar er inte!
 
http://nordbergrebeccas.blogg.se Denna blogg ägs av en go och snäll tjej vid namn Rebecca. Har följt denna riktigt länge och tycker hon skriver roliga inlägg. Hon är intresserad av fotografering (vilket jag också är) och det var så jag upptäckte den. Kolla den nu! 
 
http://fourpictures.blogg.se Bloggen är skapad av fyra tjejer som också har fotografering som intresse. Vet tyvärr inte så mycket mer för jag började nyss följa den, men den verkar riktigt bra! KOLLA DEN!
 
http://nellieberntsson.se Dom flesta vet väl vem denna tjejen är. Har inte läst hennes blogg jättelänge men jag vet tillräckligt mycket om henne för att tipsa om hennes blogg. Hon verkar vara en riktigt go tjej. Älskar hennes deepshits ;) Checka den?!
 
http://kenzas.se En känd bloggerska. Behöver nog inte skriva så mycket mer, ni vet nog vem hon är ;) Kolla den!
 
http://matildapanula.blogg.se En 13 årig tjej från Finland driver denna blogg. (Hon kan svenska och skriver på svenska så oroa er inte). Hon har intresset hästar och skriver mest om det. Men jag brukar hoppa över dom inläggen och läsa allt annat roligt. Varning för lååånga inlägg, så ni som inte orkar läsa långa inlägg, detta är ingen blogg för er, sry. Värd att checka in iaf!
 
http://bergholms.devote.se Personligen är jag inte jätteförtjust i devote. Har haft det ett antal gånger men gillar inte stilen. Men trots det tycker jag att ni borde kolla denna bloggen. Jag har inte följt den så länge, började följa den i söndags. Men ni borde ändå kolla den! 
 
Sådär. Nu har jag tipsat om lite bloggar. Observera att jag inte känner någon av dom. Kommer tipsa om några av mina kompisars bloggar också, men inte nu.
 
 

Kommentarer
Postat av: max

läser oxå rebeccas blogg! :)

2012-07-12 @ 19:10:42
Postat av: Felicia d

fin blogg, klika gjärna in på min blogg med

2012-07-14 @ 20:43:29
URL: http://feliciadahlanderz.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0