NY BLOGG

Byter till nattstad. Har skapat en ny, http://nattstad.se/carolinesofiaa har redan bloggat där ett tag, glömde berätta för er bara. Sparar denna ifall det händer samma sak som innan på nattstad. Men a . Ha det så himla bra så höra vi på www.nattstad.se/carolinesofiaa

:)


Hatar blogg.se...

... ibland. Ni kan inte fatta hur ofta jag vill byta tillbaka till nattstad. Skrev ett inlägg där för några minuter sen, ni som känner för att läsa det, gå till http://nattstad.se/carolineehrs Det är en del klagomål hehe. Nu ska jag kolla lite på tv. Ha det


Veckans låt.

Hade tänkt börja med nåt jag kallar för veckans låt. Det innebär att varje vecka lägger jag upp en youtube-länk på en låt jag gillar. Denna veckans låt är,
 
Up all night - One direction
 

Har gått och nynnat och sjungt på den hela tiden det senaste!

Jag är med och tävlar

Jag är med och tävlar om ett dödskallearmband hos http://hejsanalexs.blogg.se . :) 
 

Home from the skola

Kom nyss hem, har pratat med mamma om dagen och druckit lite. Imorse hade vi som sagt skolfoto, det kändes väl som att det gick bra, så nu hoppas jag att det blev det! Fick för en gångs skull stå (nästan imitten på mellanraden) så det var ju skönt. Sen strax innan vi slutade så fick vi våra skåp. Och fan, fick underskåp. Men det är inte hela världen, man ska liksom inte bo i skåpet, bara lämna och hämta saker.
Nu måste jag ta ner gardiner osv i mitt rum, för några j*vla målare ska komma in och måla alla fönster i hela huset så det är fullt med ställningar utanför. Sjukt jobbigt att de typ ska få husnyckeln så att de kan komma in när som helst?! Jaja, ska ta nåt att äta först, hörs

Dagens outfit :) Dålig bild + att jag hade mina nya smycken egentligen också (armbandet och halsbandet som ni kanske minns att jag fick av mamma).


Done

Har duschat, smörjt in mig, fixat allt som ska fixas och lagt fram kläder tills skolfotot och resten av dagen imorgon. Ska bli spännande :) Ni får se outfitten imorgon, om det blir på morgonen vet jag inte, får se om jag hinner med det, annars kommer den upp när jag kommer hem.

Just nu sitter jag och dricker mineralvatten (beroende) och kollar på Playa Del Sol. Älskar sånna program, så underhållande att se på! Efter programmet ska jag läsa min bok en stund och sen sova.


Ohyes

Mamma registrerade sig på nån skolfotogrej på datan, så sa hon att när fotona är tagna kan vi välja vilka vi tycker blev fina osv. Tycker att det är bra. Så man slipper få en bild man inte är nöjd med, eller jag får ju det om ALLA blir dåliga men haha. Tycker det är en bra id'e iallafall. Ska hoppa in i duschen snart, bloggar mer ikv.


Movie

Kollade nyss klart på Jorden runt på 80 dagar, vi har den bland alla andra DVD:er men jag har inte sett den på minst 2 år haha, den var iallafall bra.

Nu ska jag gå ut i solen och läsa min bok, sen när mamma kommer hem ska vi väl prata lite om skolan och fylla i alla papper, sen ska jag fixa mig inför imorgon - vi ska ta skolfoto, shiet -. Men vi hörs!


School

Kom nyss, eller a det var ett tag sen, hem från skolan. Vi var bara där i 45 minuter, gött! Fick information m.m. Det har bl.a börjat 2 nya tjejer i klassen, väldigt roligt och bra för vi är så få tjejer! Tyckte faktiskt att det verkade jättebra allting, schemat oså, kommer nog bli en spännande termin! Nu ska jag fixa lite lunch och sen städa och bädda om i sängen i mitt rum. Uppdaterar under dagen.


2012-08-20

Tja. Ledsen att inte bilderna på det jag köpte kom idag, men jag har typ inte hunnit. Har gjort en del annat och jag har heller inte tid nu. Ska duscha och sen fixa inför imorgon, skolstart. Vi hörs.


Sista sommarlovsdagen

Är det bara jag eller har detta lovet gått riktigt fort? Känns som att jag inte hunnit göra nånting. Det svider iallafall när jag skriver rubriken... Även om det ska bli spännande i skolan.

Anyway. Vaknade av att jag inte kunde typ styra min arm, jag lyfte på den och den föll rätt ner på mig igen. Blev rätt orolig, men det gick över. Antar att jag legat på den så den inte fick nåt blod. Usch haha.

Har planerat "mycket" idag. Ska se på 2:a Sagan om ringen filmen, gå ut på promenad, visa er vad jag köpte, samt några saker till som jag inte kommer ihååg HAHA. Jaja vi hörs.

Fina Natalie på avslutningen, det var 10 veckor sen.


Godnatt

Ligger i soffan och spelar wordfeud med familjen. Ska snart gå och lägga mig, kanske ska läsa lite innan, om jag får, för jag har börjat på en bra bok. Men vi säger så, godnatt!


Förbannad

Förra inlägget var ett test-inlägg, för imorse skrev jag ett inlägg men det publicerades inte tyvärr, blir så förbannad på blogg.se!

Iallafall, kom nyss hem efter en träning, har inte gjort nåt annat idag faktiskt. Försöker ta det så lugnt som möjligt sista dagarna innan skolan. Njuta ordentligt sista dagarna av sommarlovet... Btw, i förrgår gjorde ju jag sönder dammsugaren ni vet, och igår så gick även våran diskmaskin sönder, men vi har köpt en ny så det är inget problem.

Nu ska jag klippa och fixa mina naglar, bloggar mer imorgon!


Bild


Eftermiddagen...

... har spenderats framför tv:n. Jag har sett på den första Sagan om ringen filmen med Fredrik. Tycker faktiskt att alla 3 filmerna är riktigt bra! Btw, ska vänta lite med en header, har lite problem haha. Har ändå inte fixat en helt färdig header som jag gillar så a.

Ska snart äta middag, pizza, pappa är och köper det just nu. Så jag ska börja duka och så nu! Vi hörs!


Jobbar med headrar

 
Denna gjorde jag imorse, inte nöjd haha.
 
 
Denna är jag dock nöjd med, ska bara ha nåt mer på den, men vet inte vad eller hur jag ska ha det...
 

Nu har ni fått lite uppdatering om vad jag hållt på med ett tag ;)
 
 

Min tennis-historia

Lite nerkortad så att det blir enklare att läsa för er, kan bli tråkigt att läsa annars.
 
Det började med att jag slutade i handboll. Mina föräldrar ville att jag skulle börja i en annan sport, men jag fick bestämma HELT själv vilken. Jag sa till dom att jag vill testa en racketsport, kanske tennis? De sökte lite på datorn och fick fram gothia tennis, vi åkte dit, jag testade. FAST. Det var såå roligt, längtade till varje lektion! Året var 2009, så jag har nu spelat i ca 4 år. Jag fick vänner, jag lärde mig mer och mer. Varje år byter man grupp, så man har spelat med en hel del tjejer genom åren, har bara kontakt med några nu. Jag hamnade iallafall i en ny grupp, vilket innäbär nya vänner igen. Lärde känna dom, hade roligt och lärde mig. Sen ännu ett nytt år då, vilket innebar samma sak som innan. Tyckte fortfarande att det var roligt. Nytt år igen, 2012.
 
Detta året dårå. Hänt ganska mycket. Bytte från att spela 2ggr/ veckan till 1 gång, varför undrar vissa? För att en del av intresset försvann, bara sådär. Tänkte att jag ville börja i en annan sport. Men jag funderade. Allt man hade byggt upp hos sig själv, hade t.ex lärt mig serva bra oså. Skulle jag bara skita i allt jag hade byggt upp? Riva det och börja från början med nåt helt nytt? Nej. Jag fortsatte, fast 1 gång i veckan då. Ville inte överdriva och börja 2 gånger igen, ifall jag gjort det kanske jag hade slutat för att det blev för mycket? Är glad att jag använde hjärnan och TÄNKTE. Nu spelar jag fortfarande 1 gång i veckan, tycker det funkar bra, går ju på gym typ 2 gånger i veckan också. Joggar även ibland oså. Skulle kännas för mycket med 2 tennisträningar. Även om jag älskar att spela tennis, är det inte det jag vill satsa på i livet. Vet att många jag känner drömmer om att bli proffisionella i sin sport, men inte jag, jag har andra planer. Tennisen spelar jag för att det är kul och för att man måste röra på sig. 
 
En sak jag är väldigt tacksam för är att jag har haft samma tränare i alla dessa år. Det tycker jag är bra, för då lär man sig spela på ett visst sett. Hade jag bytt tränare när jag hade spelat i 2 år så hade det kanske inte funkat? Allt jag hade byggt upp innan kanske den nye tränaren inte tyckte om? Han/ hon kanske hade bett mig glömma den tekniken jag hade i mig för att lära mig hans/ hennes nya teknik ist? Är rent ut sagt jävligt tacksam för att det inte blev så. Nu har jag en egen spelstil och teknik som jag tycker funkar perfekt för mig. 
 
En sak jag gillar med tennis är att man kan tävla individuellt ELLER med nån annan. Det kallas singel och dubbel. Alltså, singel är när man spelar själv och dubbel när man är två.
 
När jag tänker efter. Allt som hänt mig (inom tennisen) har jag bestämt själv. Jag ville börja, och jag har även velat sluta. Jag kan bestämma precis hur jag vill med det, jag får välja vilket rack jag vill ha (brukar välja efter vad tränaren tipsar mig om, eller om jag märker nåt själv.) m.m. 
 
Avslutar inlägget med att säga att jag är glad att jag började med denna sporten. (Om ni undrar nåt, skicka en kommentar.)
 
Old pic.

Hemma igen

Kom alldeles precis hem från stan, hittade faktiskt 2 tröjor och 1 par mjukisbyxor. Visar dom senare.
 
Nu ska jag bara ta det lugnt, har lite ont i huvudet och det är inte roligt. Ska ta och fixa en header också, kanske får använda en gammal tills jag orkar fixa en ny, vi får se. Hörs
 

Ny design

Och det får jag tacka Max för! Kolla hans blogg, http://maxanders.blogg.se jättesnäll är han! Vet inte hur många gånger han hjälpt mig med designer hehe, länk till hans blogg finns även i menyn!

Just nu är jag påväg till stan, vi ska köpa jeans till brorsan men jag kanske hittar något, isåfall visar jag er sen!
Vi hörs!


Weheartit

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Fredagsmys

Ligger i sängen och kollar på sagan om konungens återkomst Med brorsan (en av sagan om ringen filmerna) som går på tv 3. Har ätit upp allt som är på bilden nedan, och filmen är snart slut, så natti natti



Är inte detta de fulaste skorna nånsin?


just girly things - hair

 
 

I väntan på träning

Usch vad stökigt vi har det, haha. Men vi ska iallafall snart åka iväg! Hörs mer efteråt!


Städat och klart

Puh. Bara för några minuter sen städade jag klart allt jag skulle göra. Var som tur va på städhumör (hur man nu kan vara det) idag så det gick undan. Hjälpte mamma med tvätt och sånt där så hon slipper göra det när hon kommer hem också. Detta gjorde jag:

• Gick ut med soporna med Fredrik

• Plockade i och ur diskmaskinen

• Fixade med tvätten

• Bytte handdukar i badrummen

• Dammsög och dammade övervåningen (samt gjorde sönder dammsugaren)

Ungefär så. Nu ska vi snart äta lunch sen åker vi till gymmet!


Godmorgon

Jag bloggade inte jättebra igår, ledsen för det! Idag ska vi till gymmet. Hade tänkt köra kondition idag, så en halvtimme på crosstrainern är given! Sen får jag se lite. Och så var det ju egentligen städdag igår, men vi hann inte städa för vi var vid stranden hela dagen (spelade även minigolf) så vi ska städa idag istället. Vet inte om jag hinner uppdatera så bra idag, men det kommer ett tidsinställt så lite uppdatering utlovas... Men vi hörs!

Åt detta igår, sjukt jävla underbart gott!!


Smycken

Fick dessa fina smycken av mamma igår, kommer verkligen använda dessa, på tex fester osv. Bästa mamma, älskar dig! Tror att de var från Cellbes. Det är ett halsband och ett armband.




Vill ha

Kör ännu en gång! Men denna gången lägger jag bara upp bilder utan att skriva om dem, skriver dock vad det är för nåt men inget mer.
 
 
Står redan men ändå, usa-tröja
 
 
Grå huvtröja
 
 
Primeboots Engineer Mid
 
 
Kenza 9, asså, denna jackan är uursnygg! Matchar primebootsen också ;) Synd att jag redan har en skinnjacka, och att det är så dyrt.
 
Kommer inte på nåt mer just nu, men detta står iallafall HÖGST upp på "Vill ha" listan... :(

Morgon

Sitter i soffan med datorn i knät, lyssnar på min favvolåt, denna,
 
 
och har det allmänt gött! Om några timmar kommer mamma hem och då ska Fredrik till tandläkaren och jag måste följa med... Sen ska vi ut till havet! Hörs!
 
 
 

Eftermiddagen

Har suttit ute i solen och läst lite i Hemligheternas kammare, så nu har man en ful bondebränna, tur att den inte är så tydlig. Sen gick jag in för det blev för varmt och satte mig i soffan med datan i knät, skrev klart "Min tennis-historia" samt gjorde lite fler tidsinställda . Tennisinlägget kommer på fredag. Om nån/ några timmar ska vi till gymmet och sen ska jag se på Sverige - Brasilien. Ha det gött!


Fresh


Morning

Idag slår man på chillmode. Har ingenting som måste fixas, ska bara ta det lugnt hela dagen, samt hitta på lite småsaker. Ikväll ska vi träna. Enda planeringen. Igårkväll var jag & familjen ute på en promenad, mysigt att göra sånt då och då. Men som sagt, inget att göra just nu då. Får hitta på nåt, hörs


frukost alà choklad


iPhone 4/4s skal

Tänkte tipsa er om några iPhone 4/4s skal jag tycker är snygga! 
 
 
Det här skalet är urfult, men tyckte att den var rolig så den kom med ;)
 
 
Barca skal :) 
 
Bor man i göteborg så gör man, tyckte att den var lite nice!
 
 
Den här är ganska standard, men jag gillar när man ser apple-loggan!
 
 
Usa-skal, coolt med texten oså.
 
 
Inte för att jag dricker redbull, men tyckte att skalet var riktigt nice!
 
 
Tycker om detta mönstret! Coolt men samtidigt gulligt ;)
 
 
Gillar New York, gillar frihetsguddinnan, så varför inte?
 
 
Galet coolt skal, JAG skulle dock nog inte vilja ha det, men det var coolt.
 
 
Älskar stilen på detta skalet, paris och eiffeltornet är inte heller helt fel!
 
 
Detta skalet använder jag just nu, tycker om det starkt! 
 
 
Denna gillar jag. Är dessvärre inte så förtjust i glitter och nitar osv på skal, men sverigeskalen finns ju som vanliga plastskal också :)
 

Det där var bara NÅGRA av alla skal jag skulle kunna tipsa er om, men det tar vi en annan gång!

WORDS


The day

Idag har vi varit i Skatås och kört lite frisbeegolf, har ingen aning om vem som vann, men det var nog inte jag haha! När vi kom hem satte vi på en film och åt gröt och mackor. Vi såg på Hugo Cabret, riktigt rolig och bra film, en av mina favoriter.

Sen var det ju tänkt att vi skulle träna idag, men vi skippar det. Frisbeegolfen hade 19 "korgar" så det blev en lång bit att gå. Pappa sa att han kände i benen så det var därför vi skippade det. Vi ska nog träna imorgon istället.

Nu ska jag fixa med lite grejer, hörs imorgon.


Body butter

 
Denna body buttern använder jag varje dag! Den luktar vanilj. Jag tipsar verkligen starkt om denna! Skriver lite punkter om den:
 
¤ Den finns i flera olika dofter. Te.x cocosnöt, jordgubb och mango. 
 
¤ Den luktar väldigt starkt, så ta inte förmycket! Vissa luktar starkare än andra så leta efter just DIN rätta doft i butiken :)
 
¤ Finns att köpa hos the body shop. Om det inte finns nån "the body shop" nära dig så brukar det finnas (i vissa butiker) en avdelning bland "skönhetsprodukterna" (som hårspray och shampoo) som heter the body shop, och där finns den.
 
¤ Man kan köpa en liten eller stor, jag har en stor. (Delar med mamma hehe)
 
Om du inte redan har den, KÖP DEN NU.
 
 

Gokväll

Sitter och degar med mobilen i näven. Pappa håller på med maten så ska snart äta. Förut hade jag döttåkigt så jag gjorde några tidsinställda, de kommer under veckan. Det är en del tips så ni vet...

Imorgon ska vi kanske åka och spela frisbeegolf, om vädret är på vår sida, och sen på kvällen ska vi träna.

Vi hörs nog mer imorgon!


Hemma igen

Kom nyss hem från nordstan, hittade inget denna gång, men ska nog dit snart igen. Köpte ett paket tuggummin eftersom det var så billigt, jag brukar alltid ha ett paket i skolväskan så det var ju bra! Vi hade det iallafall väldigt roligt, skrattade en del!

Ninni är så social ;)


Dagen

Idag ska jag in till stan med några vänner, som sagt. Vad jag än skulle skriva nu så har ni redan läst det haha. Så vi får höras av under dagen!


Tankar

Om drygt en vecka börjar skolan igen, tankarna om det? Tråkigt men ändå roligt. Ska bli spännande med att få skåp och betyg oså, men samtidigt så är ju själva skolan inte så rolig? Vem tycker om skolan egentligen? Inte jag iallafall. Men som sagt så ska det bli rätt spännande! Vet inte hur mycket jag hinner uppdatera då, lixom, jag kommer ha fullt upp. Hinner väl slänga in ganska tråkiga inlägg då och då. Jag kommer verkligen lägga ner mycket tid på läxorna nu, skriva och göra dem noggrannare än tidigare, betyg är viktiga, och jag vill kunna göra vad jag känner för i framtiden! Inte tvingas jobba i Ica eller som städare. Vilket liv.. Vill verkligen lyckas i skolan och det kommer jag att satsa på, skolan är det viktigaste i livet, klarar man inte skolan, klarar man (nästan) inget. Tänk på det läsare!

Nu ska jag strax gå och lägga mig, ska upp hyfsat tidigt imorgon.


OS-SILVER

Handbollsgrabbarna tog OS-silver idag, lite synd att de förlorade med en boll, det blev 22 - 21. Men jag är SJUKT stolt ändå, ingen trodde på dem från början, ingen trodde att de ens skulle nå kvarten, och de tog SILVER MED EN BOLL FRÅN GULD. Otroligt. Mot regerande världsmästarna Frankrike. Såå stort!

Nu ska vi äta middag så vi hörs sen!

(Bild från när damerna spelade)


Godmorgon

För ett tag sen kom jag hem från gymmet, körde lite extra på magen idag. Gör oftast nästan samma övningar varje gång men ibland varierar det.

Nu väntar jag på att maten ska bli klar, sen ska jag kolla på OS eftersom det är sista dagen idag. Jag måste ju bara se handbollsfinalen!

Imorgon ska jag in till stan med några vänner, får se om jag köper något, isåfall bara nån t-shirt eller så, för jag vill och ska spara lite pengar till när jag verkligen behöver det. Vi ska typ fika där (eller äta) så jag hinner kanske uppdatera lite då, men jag hinner förmodligen blogga mer idag, om jag kommer ihåg såklart ;) Vi hörs!


Borta bra men hemma bäst

Sitter i bilen påväg hem nu. Ska bli rätt gött att komma hem och få sova i sin egna säng och välja kläder ur sin egna garderob. Haha.

Annars har jag inte så mycket att skriva om, imorgon ska vi nog träna på förmiddagen och sen ska jag kolla på OS finalen i handboll :) Men vi hörs!


Grillparty

Har varit en jättemysig kväll hos min faster och c:o. Vi åt jättegod mat, gick en promenad med deras hundar, åt glass och kollade på OS. Hann inte göra så jättemycket men det räckte! Emmie (min kusin) var ju där, och det var verkligen kul att träffa henne, hon ska komma ner till Göteborg och hälsa på nästa vecka, ska bli såå kul!

Just nu sitter vi i bilen påväg hem. Nåt av det mysigaste i världen är att åka bil i mörkret, älskar det! När vi kommer hem blir det väl att kolla lite OS och sen sova. Imorgon kommer vi att åka hem igen, så uppdatering kommer!


Godmorgon

Idag är inget planerat här uppe utom grillkvällen, men innan dess har vi en dag att ta itu med.

Har inte något att skriva nu, vi hörs!


Punkter

Lite saker som jag ska fixa.

• Skriva 2 redan halvbestämda inlägg. Skriver de när jag kommer hem och har tid, de kommer i tidsinställda.

• Fick lite cash av farmor så ska köpa lite kläder inför skolan tror jag, har redan köpt lite men "behöver" mer ;)

• Träffa vänner, har typ bestämt att vi ska göra saker men vi vet inte när än.

• Fixa lite saker inför skolstart och så.

Det kommer nog komma fler sånna här inlägg så ni vet, men det blir när jag måste göra andra saker hehe.


Kvällsinlägg

Sitter och kollar lite OS. Ganska tråkigt med massa friidrott hela tiden, vissa saker är otroligt kul att se, men emellanåt är det bara tråkigt, somnar nästan.

Imorgon ska vi på grillparty hos min faster, och min kusin kommer dit, ska bli så sjukt härligt att få träffa henne igen, eftersom hon bor här uppe träffas vi inte så ofta, man får ha extra kul när det väl händer ;)

Nu ska jag kolla vidare lite, hörs imorgon!


Långis

Idag har det inte hänt så mycket. Gick en långpromenad i skogen med pappa och Fredrik, riktigt gött! Samt har man vart lite i stan och kollat, Fagersta är en väldigt liten stad, så det finns inte så mycket här. Men på lördag kommer jag hem igen! Nu ska vi strax äta middag så jag hinner inte blogga mer, vi hörs mer imorgon tror jag!


Inspiration

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Alla bilder är från We<3it

Barca - United

Nördade denna matchen igår, satt framför tv:n och lyssnade på allt kommentatorerna och de andra sa. Barca är ju mitt favvolag! Och de vann, 2 - 0 på straffar. Sjuukt coolt att de var på Ullevi, synd att man inte var där, skulle varit så himla häftigt. Jaja, idag är faktiskt inget planerat för mig, jag får se vad jag hittar på! Hörs


Bilder

 
 
 
 
 
 
 
 
Haha, lite random bilder jag hitta på datan.
 
 
 
 

Btw

Har ett tidsinställt i huvudet just nu. Ska skriva av mig det när jag kommer hem, då ska jag även fixa med "Min tennis-historia". Hare så brae.


Livebloggning

Sitter nere i källaren helt ensam nu. Tog en paus från livet och bara chillar för mig själv. Jag kan säga att jag behöver få vara helt själv ibland, det får mig att släppa jobbiga "måste-tankar" och bara leva livet. Igår var jag, pappa, Fredrik och farfar och bowla. Grymt kul, jag kom på 2:a plats :) Sen gick vi poängpromenad runt sjön och jag och Fredrik gick själva för att pröva våra kunskaper. Vi fick 10/12. Rätt så nöjd haha. Sen kom vi hem och hade myskväll. Idag är typ inget bestämt, pappa plockar lite saker i sitt gamla rum, farfar kollar OS, farmor knallar runt i huset då och då, och Fredrik spelar Nintendo med onödigt högt ljud. Jag ska nog börja dra mig uppåt och vara lite social, nu när jag vilat hjärnan lite hehe. Förresten, jag taggar Barca - United ikväll asså! Shiiieet vad jag längtat efter den matchen, sjukt coolt att två av världens bästa klubblag kommer till min grymma hemstad. Men vi hörs, uppdaterar mer imon ;)


Värda att lyssna på

 
 
 
 
 
 
 
 
 
Lovar att ni säkert redan vet vilka dessa låtar är, men lyssna gärna, de äger!
 
 
 
 
 
 

Frågor

Hur många har du varit riktigt kär i? Asså, svårt att säga, säg 2-3 stycken kanske, inte såhär dökär men a.

Vad tycker du om kärlek? Venne.

När kramade nu någon senast? Vet faktiskt inte, igår tror jag?

Saknar du någon speciell person? Ja, många

Har du svårt att bli kär? Njaa, vet inte

Är du singel? Ja

När fick du senast en komplimang? Idag :3

 

HAR DU NÅGONSIN:

 

Vart medvetslös? Naj

Hånglat med ngn riktigt ful? Nej? :s

Hånglat med fler än 50 personer? Nej

Hånglat med fler än 2 personer på en kväll? Men nej

Gjort ngt riktigt dumt? Kanske :3

Åkt ambulans? Nepp

Åkt polisbil? Ja ;)

Gjort ngt olagligt? Nej, bara brutit mot lite regler, men inte ofta jag gör det.

Fått din mamma att gråta?  Nej

Slagit ner ngn? Haha nej, så inte mig

Skämts för dina föräldrar? Händer ofta

Sagt jag älskar dig och menat de? Självklart!

Tar du droger? Neeej

Dricker du? Neej

Vilka kläder sover du i? T-shirt 

Vad hatar du verkligen? Mycket, krig, ormar, puckon, mördare m.m, avundsjuka och maaassa mer!

Varit kär? Ja

Är du ensam nu? Nja

Vill du gifta dig? Ja

Vill du ha barn?  Ja

 

SENASTE PERSONEN SOM:

 

Sov i din säng? Bara jag som får sova i min säng

Såg dig gråta? Nån från familjen antar jag

Fick dig gråta? Kmr inte ihåg?

Du delade en dricka med? Mamma :s

Du gick på bio med?  Mamma, moster och brorsan :S

Skällde på dig? mamma

Sa något till dig och vad var det? Pappa. Han sa "Jaså?" ...

 

DE SENASTE 48 TIMMARNA HAR DU:

 

Gråtit? Nej

Kramat ngn? Ja

Pussat ngn? Nej

Köpt ngt? Nej

Sjungit? Ja, för mig själv

Saknat ngn? Ohja

 

JAG HAR:

 

En digitalkamera? Yes

En systemkamera?  Ohyes

Telefon på rummet? Nej? Eller asså jag brukar ju ha iphonen med mig men

En egen dator? Jadå

Könssjukdomar?  Neej?

Bra kompisar? Ja

 

Kom ihåg, svarade på frågorna i söndags. 


Godmorgon

Är påväg till Fagersta nu. Ska bli trevligt! Det kommer upp ett tidsinställt under dagen, när jag skrev lite inställda hade jag ingen fantasi. Så det blir ungefär sånna inlägg som förra gången.. Jag kommer förmodligen blogga snart igen för jag har skittråkigt! Men vi hörs.


Härlig kväll

Åt god middag med VÄRLDENS godaste efterrätt, pannacotta. Seriöst, det är skitgott. Hemgjord dessutom! Imorgon bitti åker jag till Fagersta, jag har gjort några tidsinställda men inte till varje dag. Kommer nog ändå kunna blogga därifrån så det är lugnt. Nu ska jag kolla lite OS, hörs imorgon!


Lever livet ba


Tidsinställda

Har fixat lite tidsinställda till er :) De kommer under veckan!
 
 

GULD

Stort grattis till Fredrik Lööf och Max Salminen till det oväntade os-guldet i segling! Riktigt starkt gjort grabbar.


Love life

Hej! Imorse var jag och familjen och tränade, gjorde en ganska lätt träning idag, lite blandade saker + att jag rodde i 20 min. När jag kom hem duschade jag och gjorde en liten hårinpackning, så nu är håret lent som silke nästan, riiktiigt skönt. Och så smörjde jag in mig med body butter också. Skönt att bli riktigt ren och fräsch! Åt nyss lunch också, ugnspannkaka. Och nu kollar jag på seglingsfinalen, Sverige tar förmodligen silver, riktigt bra! Ska kolla vidare nu, och sen måste jag packa, så hörs!


Hemma igen

Hej på er! Kom hem för en stund sen, sitter just nu i hammocken och njuter lite. Tyckte faktiskt att filmen var rätt så okej, ganska rolig och så. Är smockfull med popcorn nu... Vet inte om jag orkar middag haha? Får äta lite iallafall. Imorgon bitti blir det att träna. Sen packa. Packa, packa. Som ni vet åker jag iväg på måndag. Är sjukt trött just nu, allt känns bara så mosigt. Ska bli gött att komma iväg och träna imorgon asså! Gym är verkligen praktiskt, tips till er, skaffa ett gymkort! Ni ångrar er absolut inte! Om ni undrar lite hur det går till och vill veta är det bara att fråga mig :) Jag kan ju inte svara på allt men jag ska göra så gott jag kan. Har redan hjälpt några som ville träna där. Kan dock bara svara på frågor om sportlife, så att ni vet! Nu måste jag börja dra mig innåt, det är middag hehe, hörs!


Dagens plan

Ja, jag har faktiskt bara 1 plan att göra idag. Jag ska gå på bio med några, vi ska se Madagaskar 3 i 3D. Kommer väl bli rätt kul! Men jag måste göra iordning mig nu så bloggar mer sen!


Ibland är livet nästan för bra

Det är bara så härligt! Först stack jag ut och jogga en lagom runda på 2 km, sen hem och ta en go dusch. Riktigt härligt! Sen så åt man tacos till middag och nu ska man kolla OS hela kvällen! Såå gött det är med sommarlov asså. Men det är tyvärr snart slut... Får njuta av det lilla som är kvar. Hörs!


?

Funderar på att köra en frågestund, vad tycker ni?


Godmorgon

Det verkar just nu som att det inte blir nån frisbeegolf (stav. fortfarande) eftersom vädret är kasst. Får se vad man hittar på, kanske fixa i mitt rum, kanske ut och jogga? Får se.


Resultatet


2a Augusti 2012

Har ganska nyss städat klart och sitter och läser lite bloggar. Älskar verkligen att LÄSA bloggar. Att blogga själv är faktiskt inte lika roligt, tråkigt nog. Har ingen blogglust och nada inspiration. Kanske blir lättare när skolan börjar och det blir lite action i livet... Till nåt annat, det blev ingen joggingtur idag tyvärr. Jag har ganska ont i huvudet + att det regnar ute. Men nästa vecka åker jag till Fagersta (min farmor och farfar bor där) och det kommer bli så jäkla kul! Då åker bloggen lite åt sidan sålänge, kanske slänger in ett enstaka inlägg om jag har tid och känner för det. Får se om jag hinner göra tidsinställda. Men kan absolut inte lova nånting denna gång. Nu ska jag och familjen göra hemgjord pizza! Hörs!


Home sweet home

Kom nyss hem efter att ha shoppat lite och varit hos mormor och morfar. Köpte en sån väska jag velat ha, fast björnborg istället för adidas, men det spelar inte så stor roll! Bild på väskan nedan. Och en sport bh köpte jag också. Om en stund ska jag städa och sen KANSKE ut och jogga. Vi får se hur det blir med det. För det första vet jag inte om jag hinner. För det andra mår jag inte jättebra idag. Och imorgon ska vi kanske spela frisbee (stav) golf. Kommer isf bli riktigt kul! Nu ska jag börja städa, hörs!


Asså jag döör

Seriöst? Detta är nästan de snyggaste skor jag nånsin sett! Älskar dem! Om nån vet vart man hittar dem, kommentera! Skulle veerkligeen vilja ha dem!


Blir irriterad

Men åååh! Jag publicerade ett inlägg efter träningen, men det verkar som att det inte funkade.. Blir sjukt arg. Ledsen för det, men jag har bara varit hemma idag ändå. Imorgon ska mamma klippa sig på frisören i Allum, och jag och Fredrik ska åka med. Så jag tänkte kolla runt lite smått om jag hittar något, vet redan en sak jag MÅSTE ha som jag hade tänkt köpa där. Sen kl 4 imorgon ska jag ut och jogga. Ungefär mina planer dåe, hörs!


Snabbis update

Är påväg till gymmet just nu. Träna är det ända jag har planerat idag, sen får vi se vad som händer! Är snart framme nu så hinner inte skriva mer, bloggar om ca 2 h.


RSS 2.0